Известие
Collapse
No announcement yet.
Дисплей за инфоцентровете
Collapse
X
-
Колега,
Ти сложил ли си си такъв дисплей и каква е разликата по-точно?
На мен ми се иска да сменя дисплея от сегашния на нещо по-яко. Например да свети синьо вместо червено, така както има плазмени циферблати за уредите, и дисплея да се модифицира.Last edited by Kiber; d.m.y г., 13:56.2002 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sportwagon
.
-
Първоначално публикувано от Kiber Покажи съобщениеКолега,
Ти сложил ли си си такъв дисплей и каква е разликата по-точно?
На мен ми се иска да сменя дисплея от сегашния на нещо по-яко. Например да свети синьо вместо червено, така както има плазмени циферблати за уредите, и дисплея да се модифицира.
Comment
-
Първоначално публикувано от Godfather Покажи съобщение2002 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sportwagon
.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kiber Покажи съобщениеТака и не разбрах какъв е смисъла на темата ти и защо си я започнал. Даваш някакви линкове - видяхме ги - добре и сега какво? Какъв ти е замисъла?
Сега ясен ли съм?
Comment
-
Първоначално публикувано от Godfather Покажи съобщениеЗамисълът е елементарен - тези течнокристални дисплей се скапват - спират да им светят цели редове или колони и не се продават никъде (освен тук), защото са специално поръчково изпълнение. Иначе - цял инфо център, който е скъп и трудно се намира здрав втора употреба
Сега ясен ли съм?
Що се отнася до скапването на дисплеите, често изглежда, че дисплея се е скапал докато всъщност топлината кара някои редове да стават нечитими. Последното се оправя като се пусне климатика и конзолата охладнее.
Референция: http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...when-warm.html
А иначе тези дисплеи се продават в е-bay най-регулярно. Хубаво е да знаем и за още един източник.Last edited by Kiber; d.m.y г., 18:07.2002 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sportwagon
.
Comment
-
Аз нямам много доверие на E-bay, докато това е немска фирма. А и в този има доста други интересни неща. А колкото до двата линка - човек като ги погледне става ясно за какво става дума без обяснения.
Относно спирането на светене при висока температура - тези дисплеи трябва да работят безотказно от -20С до +60С. Почнат ли да спират - стават пътници в скоро време.
Предлагам тези линкове да се сложат някъде на постоянно място за виждане, а темата да се зключи
Comment
-
Колега браво за това, че си започнал темата. Това е един проблем който дразни много хора и няма да е лошо да се знае някакво решение. Вярно е че от първия пост не се разбира нищо. Разгледах двата линка и не разбрах въобще за какво става дума. Дори не го свързах с инфо дисплея на таблото. Друго което не разбрах дали ти си направил нещо по въпроса на твоята кола? Мисля че няма да е лошо да се обясни по-подробно дали има решение на въпроса и как става стъпка по стъпка. Ето тук има описано стъпка по стъпка какво е направил един чуждестранен колега и по надолу има снимки от други. http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...ml#post3891117 Но като не разбирам за какво става дума на английски както предполагам и други съфорумци. Няма да е лошо някой да ни даде светлинка Пробвах с Google Chrome да преведа, но става пълна каша.Alfa Romeo 156 1.9 jtd 12.2002 - 115 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от sharrrk Покажи съобщениеКолега браво за това, че си започнал темата. Това е един проблем който дразни много хора и няма да е лошо да се знае някакво решение. Вярно е че от първия пост не се разбира нищо. Разгледах двата линка и не разбрах въобще за какво става дума. Дори не го свързах с инфо дисплея на таблото. Друго което не разбрах дали ти си направил нещо по въпроса на твоята кола? Мисля че няма да е лошо да се обясни по-подробно дали има решение на въпроса и как става стъпка по стъпка. Ето тук има описано стъпка по стъпка какво е направил един чуждестранен колега и по надолу има снимки от други. http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...ml#post3891117 Но като не разбирам за какво става дума на английски както предполагам и други съфорумци. Няма да е лошо някой да ни даде светлинка Пробвах с Google Chrome да преведа, но става пълна каша.
Колкото до останалото, дори и да ви го преведа, ... единственото е да сте техничари и да внимавате с куплунзуте на лентовите кабели на дисплея. Те имат защипващи скобки и трябва да се внимава. Успех! Стават нещата
Comment
Comment